Un SMART START pentru cariera ta sau tot ce ai vrut să știi despre stagiu la Philip Morris

Un internship bun poate deveni o rampă de lansarea în cariera ta. Îți permite să acumulezi experiență de lucru în proiecte reale, să îți faci cunoștințe și conexiuni cu profesioniști din diferite domenii, și adițional să câștigi un venit. Compania Philip Morris provoacă tinerele talente să își descopere aptitudinile prin participarea la programul de stagiu SMART START.

Foto: Philip Morris

Ce este SMART START?

SMART START este un program de internship plătit în cadrul companiei Philip Morris Moldova. Timp de șase luni, candidații au posibilitatea să obțină experiență practică de lucru în proiecte reale din diferite domenii. În timpul programului, stagiarii vor interacționa cu o echipă de profesioniști atât din cadrul oficiului local, cât și din alte țări.

Care sunt beneficiile programului de internship?

Pe parcursul programului, fiecare candidat va avea un mentor care îi va prezenta proiectul la care va lucra. Mentorul va avea grijă ca stagiarul să primească suport și îndrumare constantă și îl va ajuta în același timp să-și dezvolte relații cu diferite persoane și departamente din companie. Mai mult ca atât, stagiarul va avea posibilitatea să interacționeze cu angajați și din alte filiale. De menționat că Philip Morris este prezent pe 180 de piețe, iar numărul angajaților este de pe 77 de mii de persoane. Impresionant, nu?

Cine poate aplica pentru un stagiul la Philip Morris?

SMART START este destinat studenților din ultimul an de facultate sau care au absolvit universitatea în ultimele 12 luni. De asemenea, candidații trebuie să vorbească fluent limba engleză, și nu în ultimul rând, să fie creativi, dornici să învețe lucruri noi.

Ce poziții sunt valabile pentru programul SMART START?

Mulți greșesc atunci când compară Philip Morris cu marile corporații conservative și plicticoase. Compania în ultimii 10 ani și-a orientat eforturile pentru a crea produse fără fum, astfel, au apărut mai multe direcții și departamente noi în cadrul organizației. Candidații pot aplica pentru un stadiu în domeniul Finanțe, Marketing, Digital, Vânzări, Serviciul Suport Clienți.

E posibil de aplicat pentru mai multe poziții valabile în cadrul programului?

Philip Morris e despre oportunități nelimitate, iată de ce candidații pot să aleagă oricare departament în care doresc să muncească. Tinerii au posibilitatea să aplice pentru mai multe poziții, iar în cadrul unui interviu vor putea afla în detalii cu ce se ocupă fiecare departament și să ia o decizie.

Care este orarul programului de internship?

În general, candidații sunt implicați full-time în activitățile companiei pe perioada programului SMART START, însă, acest lucru nu înseamnă că ei sunt obligați să stea la oficiu toată ziua. Lucru la Philip Morris este destul de flexibil, atât angajații, cât și stagiarii, pot munci la distanță, iar pentru a-și realiza eficient sarcinile, echipa are la dispoziție toate instrumentele necesare, începând de la calculatoare, până la cele mai moderne aplicații digitale. Iar perioada de autoizolare a fost o reconfirmare, că angajații pot cu succes munci de acasă și obține rezultate bune.

Care este procesul de recrutare?

Studenții interesați pot aplica la programul SMART START aici. După recepționarea CV-urilor, candidații vor fi invitați la un interviu, iar eventual vor parcurge un test. Data limită pentru aplicarea la programul de internship este 6 iunie 2020.


// console.log('no ads situation')