„Recrutează eficient/Angajează-te inteligent!”: Participă la Târgul online al locurilor de muncă, ediția a XVIII-a

În perioada 08-15 iunie 2020, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), organizează Târgul online al locurilor de muncă, ediția a XVIII-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”, disponibil pe platforma: www.e-angajare.md.

Foto: ANOFM

Adaptându-ne contextului actual în care ne aflăm și distanței pe care trebuie să o păstrăm, ne propunem organizarea și desfășurarea unui târg online, în scopul promovării locurilor de muncă vacante din întreaga țară. Astfel, oferim companiilor posibilități de recrutare online, iar persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv persoane reîntoarse de peste hotare, posibilitatea aplicării online și în timp real la posturile de muncă disponibile.

Ești în căutarea unui loc de muncă? „Angajează-te inteligent!”

Ești angajator? „Recrutează eficient!”

Vă invităm să participați în perioada 08-15 iunie 2020, la Târgul online al locurilor de muncă „Locuri de muncă în Moldova.

Pentru mai multe informații, contactați Centrul de apel și comunicare: 0 8000 1000 și subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (lista de contacte se anexează).

Evenimentul este susținut de proiectul PNUD „Migrație și dezvoltare locală”, finanțat de Guvernul Elveției.

Stai acasă și caută de lucru participând la târgul online!


Pub