Lansată în februarie, Hi Sky anunță că are autorizație din partea AAC. Primele zboruri vor fi operate în iulie

Lansată în februarie, compania aeriană HiSky anunță că începând cu luna iulie va lansa zboruri spre 6 destinații din Europa. Reprezentanții companiei informează că operatorul aerian român Cobrex Trans a primit autorizație de zbor de la Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova pe 7 aprilie curent.

Foto: GettyImages

„HiSky este pregătită pentru lansarea zborurilor începând cu data de 1 iulie. Partenerul nostru – operatorul aerian român Cobrex Trans, a primit autorizație de zbor de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Actul a fost emis de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova pe data de 7 aprilie, curent”, anunță reprezentanții companiei.

„HiSky” și „Cobrex Trans” vor opera zboruri către șase destinații europene – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania).

Amintim că în luna februarie, nouă pe piața aeronautică, HiSky, anunțat despre vinderea biletelor către șase destinații din Europa, în timp ce Autoritatea Aeronautică Civilă declara că i-a refuzat companiei eliberarea Certificatului de operator aerian. Reprezentanții companiei au declarat ulterior că pot opera zboruri fără un astfel de certificat emis de AAC, în situația în care noua companie deține un parteneriat cu operatorul român „Cobrex Trans”.


Pub