158 persoane testate pozitiv la noul tip de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Astăzi, în Republica Moldova au fost înregistrate alte 158 cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, în urma procesării a 1118 probe. Dintre aceștia 19 sunt lucrători medicali, 3 fiind medici, 11- asistenți medicali, restul- personal auxiliar.

Foto: UNIMEDIA

„Chișinău- 66, Cahul-15, Transnistria- 11, Ialoveni- 8, Bălți și Ocnița câte 5, Cantemir, Comrat, Edineț, Tarcaclia câte 4, Basarabeasca, Criuleni, Nisporeni, Sîngerei câte 3, Călărași, Unghe, Vulcănești câte 2, Ceadîr-Lunga, Fălești, Florești, Rîșcani, Ștefan-Vodă, Strășeni și Telenești câte 1 caz”, a spus ministra Sănătății.

Bilanțul cazurilor active ajunge la 3154.

Totodată, au fost prezentate și datele actualizate despre focarele de Covid-19 din țară. Astfel că la Centrul de Plasament din Bădiceni sunt 122 de beneficiari testați pozitiv, dintre care 38 spitalizate, iar 83 urmează tratamentul în cadrul instituției.

În cadrul Centrului de Plasament din Cocieri au fost înregistrate 74 de cazuri de infectare, în rândul beneficiarilor, iar 14 sunt spitalizați, 60 fiind vindecați.

La Brînzeni, în cadrul centrului unde a fost idenficat un focar, 71 de beneficiari au fost testați, iar la moment toți sunt vindecați.


Pub