11:22:07 16.04.2024
Stiri

Se jucau prin casă când au făcut o descoperire fantastică. Acum, sunt bogați!

Actualitate 26.05.2020 18:30 Vizualizări858 Autor: Ziarul National
Se jucau prin casă când au făcut o descoperire fantastică. Acum, sunt bogați!


Descoperire fabuloasă făcută de doi copii care au mers împreună cu părinții la casa de la țară a bunicilor. Acolo, căutând să scape de plictiseală, cei mici au cotrobăit prin toate cotloanele și nu mică le-a fost mirarea când au dat, într-un dulap, peste două kilograme de aur!

Povestea unor francezi care au lăsat Parisul pentru casa bunicilor din Vendome a ajuns în BBC. Familia în cauză a preferat să stea în autoizolare la țară, iar acolo cei doi copii și-au făcut de cap, distrându-se nestingheriți.

Într-una din zile, copiii au făcut o descoperire neașteptată.

În timp ce încercau să construiască o colibă în livadă, tatăl le-a spus celor mici că pot folosi cearșafurile bunicii decedate pentru a improviza perdelele căsuței. Când au scos din dulap cele necesare, peste copii au căzut „două obiecte destul de grele”, după cum a povestit Philippe Rouillac, un licitator local.

Cum cei mici nu le-au dat atenție, punând obiectele la locul lor, au mers în grădină și i-au povestit tatălui despre descoperirea lor. Acesta a mers și el să cerceteze și, crezând că sunt niște suporturi speciale pentru cuțite, dar foarte vechi și potențial valoaroase, a contactat compania de licitații a lui Rouillac, cerând o opinia avizată.

Răspunsul i-a uimit pe toți. În cauză nu erau niște suporturi pentru cuțite, ci două lingouri de aur, cu o greutate de un kilogram fiecare.

Scoase la vânzare pe un site de specialitate, cele două lingori au fost estimate la o valoare de 40.000 de euro fiecare.

Norocoasa familie a descoperit că bunica a cumpărat lingourile în 1967 și chiar a păstrat chitanțele care dovedesc asta.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md