Echipa Partidului „Șor” a aprins lumina pe străzile satului Tabăra, din raionul Orhei

Zi de sărbătoare în satul Tabăra, raionul Orhei. Duminică, 24 mai, aici a fost dat în folosință un nou sistem de iluminare stradală. La festivitatea de inaugurare a sistemului au participat localnici, funcționari locali și deputați din partea Partidului „ȘOR”. Festivitatea a fost urmată de aprinderea luminilor pe străzile satului și un show cu focuri de artificii.

Foto: partidulsor.md

Lucrările de iluminare stradală la Tabăra au fost realizate cu susținerea lui Ilan Șor și a echipei Partidului „ȘOR”. Orheiul a făcut astfel încă un pas pentru a deveni cel mai iluminat raion din Moldova.

Într-o adresare video către săteni, deputatul Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR” a menționat că, la Tabăra, s-a făcut în scurt timp ceea ce nu au reușit să facă decenii autoritățile anterioare.

„Pentru soluționarea problemelor este nevoie de voință politică. Vom repara drumuri, grădinițe, centre de sănătate și case de cultură. Toate acestea le vom face în satul Dvs. și în alte localități”, a spus Șor, reiterând că toate localitățile din raionul Orhei vor avea sisteme de iluminare stradală până la sfârșitul anului curent.

Ilan Șor a declarat că, împreună cu echipa sa, își propune să renască satele Moldovei, ca acestea să devină confortabile și dezvoltate.

Vicepreședinta Partidului „ȘOR”, deputata Marina Tauber, a spus că, odată cu finalizarea proiectului de la Tabăra, raionul Orhei a mai făcut un pas în direcția de a deveni cel mai iluminat raion din Moldova.

Marina Tauber / Sursa:partidulsor.md

„Nu este departe timpul când vom putea spune cu satisfacție că întreg raionul Orhei este iluminat”, a declarat Marina Tauber.

Iar președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, s-a arătat convins că raionul Orhei va deveni un exemplu demn de urmat pentru toată țara. „Așa cum a devenit Orheiul un etalon de dezvoltare urbană, așa va fi și întreg raionul Orhei”, a menționat Țurcanu.

Vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, deputata Violeta Ivanov, a spus în cadrul ceremoniei de dare în folosință a sistemului de iluminat stradal că, „deși este în opoziție, Partidul „ȘOR” face mult mai mult decât cei de la guvernare”.

„Doar această echipă, după cum am văzut în ultimii ani, este capabilă să modernizeze și chiar să renască Moldova”, a spus Ivanov.

De menționat că în câteva zile va finaliza un proiect similar și în s. Neculăieuca, raionul Orhei. În plină desfășurare sunt lucrările pentru implementarea sistemului de iluminat stradal în orașul Taraclia. Câteva etape ale proiectului au fost deja finalizate.

La alegerile locale din toamna trecută, Partidul „ȘOR” a obținut, în raionul Orhei, 29 din cele 38 de mandate de primar. În total, raionul Orhei are 74 de sate și comune.

Până la sfârșitul acestui an, Partidul „ȘOR” și-a luat angajamentul că implementeze proiecte de iluminat stradal în circa o sută de localități.


Pub