Crimă la Sîngerei. Un bărbat riscă să petreacă toată viața după gratii după ce și-a ucis un prieten, apoi i-a dat foc

Un bărbat de 48 de ani din Sîngerei a fost reținut de oamenii legii, fiind bănuit de omorul unei persoane. El riscă până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață, dacă vinovăția sa va fi dovedită.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit poliției, cel care a anunțat oamenii legii a fost fiul victimei, un bărbat de 29 de ani. El a apelat la 112 în dimineașa zilei de luni, 25 mai 2020, în jurul orei 8 dimineața, și a informat operatorul serviciului de urgență că tatăl său, în vârstă de 56 de ani, a dispărut de acasă acum cinci zile și nu a mai fost văzut.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Sîngerei, care a stabilit că la data de 20 mai curent, la domiciliul bărbatului dispărut a venit în ospeție un bărbat, locuitor al orașului Sîngerei, cu vârsta de 48 de ani.

După ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi s-a iscat un conflict, ca rezultat oaspetele i-a aplicat mai multe lovituri stăpânului casei. În urma leziunilor primite, ultimul a decedat.

Ulterior, suspectul a pus corpul neînsuflețit într-o cadă din masă plastică și, cu bicicleta, l-a transportat într-o fâșie forestieră din extravilanul orașului Sîngerei, unde l-a acoperit cu vreascuri și l-a incendiat.

La moment se petrec acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și își recunoaște vina. Pentru fapta comisă, acesta riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.


Pub