Avia Invest solicită AAC retragerea cererii de chemare în judecată, după ce și-a achitat toate datoriile

Toate plățile pentru serviciile de supraveghere către AAC, precum și impozitele aferente activității economice ale companiei către bugetul public sunt achitate, se arată într-un comunicat al companiei.

Foto: UNIMEDIA

„Procesul de executare care a stat la baza inițierii procedurii de insolvență a fost încetat. Atașat comunicatului vedeți copia Încheierii executorului judecătoresc privind încetarea procedurii de executare.

Prin urmare, administrația Aeroportului Internațional Chișinău solicită autorităților și implicit AAC să-și retragă cererea de chemare în judecată privind inițierea procedurii de insolvență a companiei, ținând cont de faptul că Avia Invest și-a onorat toate obligațiile de plată către AAC și Bugetul de stat.

Decizie / Sursa:Avia Invest
Decizie / Sursa:Avia Invest

În caz contrar, continuarea acestor acțiuni din partea autorităților ar demonstra încă o dată natura și intenția de a prelua ilegal compania printr-un atac de tip raider în interesul unor grupuri politice.

Felul în care a fost și este tratat în continuare investitorul Aeroportului Internațional Chișinău trezește și un semnal de alarmă pentru potențialii investitori străini și nu face altceva decât să deterioreze și mai mult climatul investițional din Republica Moldova”, se arată în comunicatul companiei.


Pub