miercuri, 17 aprilie, 2024
11.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeÎn luna mai, Agromester HD va oferi clienților săi o gamă mai largă de...

În luna mai, Agromester HD va oferi clienților săi o gamă mai largă de tractoare noi din seria 6M

Recomandate

În anul curent, Agromester HD începe comercializarea tractoarelor din seria 6M actualizată. Este noul model din colecția de modele a anului 2020, care este deja disponibil în Moldova.

În luna mai, la reprezentanța companiei vor fi în vânzare liberă următoarele tipuri de tractoare 6125M (125 CP), 6175M (175 CP) și liderul liniei de modele 6M – 6195M (195 CP). Celelalte modificaţii din seria 6M, care începe cu modelul 6110M (110 CP), vor fi disponibile la comandă, de la uzina din Germania.

Motorul puternic și soluţiile inovatoare permit agregarea tractoarelor din seria 6M cu cele mai grele echipamente tractate. Sistemul de suspendare din spate al tractorului este capabil să ridice până la 8500 de kilograme de încărcătură. Acest lucru este valabil, mai ales, pentru cele mai puternice modele din linie – 6175M și 6195M.

Tractoarele John Deere ale seriei actualizate 6M modelul anului 2020 demonstrează performanțe excelente în teren și pe drum. Dispun de toate calitățile pe care ne-am obișnuit să le vedem în echipamentele John Deere, precum și de caracteristici inovatoare, care le fac mai universale, puternice și mai eficiente ca niciodată.

Pentru mai multe detalii vă puteți adresa la reprezentanțele Agromester HD din Chișinău și Bălți.

Agromester HD
Agromester HDhttp://agromester.md
Agromeșter HD - dealer oficial și exclusiv al John Deere în Moldova. Compania activează pe piața din Republica Moldova începând din anul 2012. În acest timp a acumulat o experiență unică, care îi permite să satisfacă cele mai înalte cerințe ale clienților.

Citește și ›

Advertoriale