Ion Varaniță, inițiator al unei petiții anti-5G, își creează partid și intenționează să candideze la parlamentare

collage

Oratorul motivațional Ion Varaniță, promotor activ al teoriilor legate de antenele 5G, care consideră coronavirusul „un fake la nivel mondial”, a anunțat astăzi că-și creează un partid – Partidul Moldova Mare. În postările sale de pe Facebook, Varaniță deseori face apel la „trezirea Moldovei”, postează cântece de luptă și explică simbolurile naționale, făcând referire la conceptul de „Moldova Mare” și la istoria țării.

Fondatorul partidului explică în anunț că steagul partidului este de „culoare roşie, ţesut cu fire de aur şi argint, format din cele două Steaguri ale Moldovei Mari şi Steagul de Luptă ale domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt”.

Simbolurile partidului, conform fondatorului, sunt „un Leu cu aripi care poartă Coroana lui Ştefan cel Mare şi Sfânt pe cap şi care ţine în mâini (labe) Crucea, Sceptrul, Sabia şi Buzduganul”.

Despre ideologie și statut vom afla mai târziu, ne promite Varaniță.

Fondatorul partidului spune că plănuiește să participe la alegerilor parlamentare din 2022, iar pentru a intra în parlament cu majoritate parlamentară de 70 de mandate (deputaţi) are nevoie de foarte, foarte mulţi susţinători şi membri ai partidului care să fie activi. „Inclusiv, avem nevoie de foarte mulţi bani (donaţii) pentru a deschide oficiul central al partidului şi oficiile teritoriale (raionale). Este nevoie de steaguri, oficii, calculatoare, imprimante, pliante cu ideologia, statutul şi programul electoral al Partidului MOLDOVA MARE, automobil, combustibil şi altele pentru a promova Partidul MOLDOVA MARE zi de zi în toată ţara”, mai spune el.

Ion Varaniță spune că partidul său pledează pentru „Moldova Mare unificată, prosperă, liberă, independentă, neutră pe plan politic şi militar mondial şi pentru o ţară bogată cu relaţii economice cu toate ţările şi popoarele lumii!”.

Anterior, Ion Varaniță a lansat o petiție prin care invita oamenii să semneze împotriva tehnologiei 5G în Moldova. La scurt timp, petiția a fost ștearsă.

Această inițiativă l-a încurajat ulterior și pe Iurie Roșca să susțină inițiativa și chiar să fie și mai vocal în opiniile despre efectele dăunătoare ale tehnologiei.

Citiți și experiența noastră de petrecere a 10 zile într-un grup de „antivaxeri” și anti-5G.

De asemenea, Varaniță și-a declarat opinia față de COVID-19, spunând că acesta e un fake la nivel mondial.

Pe lângă postările despre antene 5G și vaccinuri, Varaniță este un susținător al familiei tradiționale. Astfel, de Ziua internațională a familiei, acesta a dorit neamului nostru să aibă „familii mari, unite şi puternice, cu femei fidele, devotate şi ascultătoare de bărbați care să nască câte 10-12 copii aşa cum erau familiile strămoşilor noştri”.

De asemenea, fondatorul noului partid îndeamnă mereu la „luptă veșnică așa cum au făcut strămoșii noștri” și la „fugărirea cotropitorilor din SUA și Federația Rusă, nişte marionete ale ordinului Illuminati, ordin care îl slujește pe Lucifer”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente