UNInterviu cu Viorica Dumbrăveanu, despre starea sistemului, al doilea val de Covid-19, când purtăm măști, ambulanțele din Turcia: „Un ordin din 2011 pe rezervele medicale nu a fost implementat vreodată”

Despre 92 de milioane de euro, care vor fi investiți în spitalele din Republica Moldova, un ordin din 2011 privind stocurile de echipamente, corupția de la Ministerul Sănătății și de ce medicii români s-au infectat de Covid-19, la toate aceste subiecte Viorica Dumbrăveanu a dat răspunsuri în emisiunea UNInterviu, marca UNIMEDIA.

Viorica Dumbrăveanu spune că banii care vor veni din extern, 92 de milioane de euro, sunt pentru dezvoltarea secțiilor de boli infecțioase din spitalele din țară. Cât ține de cele 168 de ambulanțe din Turcia, care urmau să fie achiziționate, au venit doar 2 din acestea. De ce, aflați din UNInterviu.

În același timp, Dumbrăveanu a explicat de ce Boris Golovin a fost repus în funcție și când ne așteaptă al doilea val de Covid-19, cum ne pregătim și facem până atunci.


Pub