Mașina de serviciu a primăriei dintr-un sat din raionul Telenești a ars în totalitate, noaptea trecută. PAS crede că e o incendiere intenționată

Mașina de serviciu a primăriei Negureni, raionul Telenești a ars în totalitate noaptea trecută. Potrivit PAS, actul de vandalism ar avea drept scop intimidarea primarului, Ion Popa.

Foto: facebook/Primăria Negureni

PAS a scris pe pagina sa Facebook că aceste acțiuni ilegale ar fi venit după ce ieri s-a decis abrogarea unor decizii și restabilirea în proprietatea primăriei a unor loturi de pământ înstrăinate, încă în 2014, în cadrul ședinței a Consiliului local Negureni.

„Codamnăm ferm aceste acțiuni ilegale în stil mafiot. Nu excludem că ele au ca scop intimidarea primarului PAS, Ion Popa. Întîmplător sau nu, acest act de vandalism vine după ce, la ședința de ieri a Consiliului local Negureni, s-a decis abrogarea unor decizii și restabilirea în proprietatea primăriei a unor loturi de pământ înstrăinate abuziv în 2014. Cerem organelor responsabile să inițieze imediat o anchetă transparentă, să analizeze toate circumstanțele și să pedepească vinovații”, scris PAS.

Totodată, primarul localității a anunțat că nu se cunosc încă circumsantețele, însă preferă să creadă că nu a fost intenționate.

„În ce circumstanțe a avut loc totul încă nu cunoaștem...așteptăm rezultatele instituțiilor abilitate. Nu vreau să cred că e rezultatul deciziilor care au fost luate. Dar dacă cineva crede că prin astfel de metode ne vor intimida pe mine și colegii din cadrul Consiliului Local încercând să ne determine să nu luăm unele decizii, se greșește amarnic!”, a scris Ion Popa, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

facebook/Primăria Negureni / Sursa:facebook/Primăria Negureni
facebook/Primăria Negureni / Sursa:facebook/Primăria Negureni
facebook/Primăria Negureni / Sursa:facebook/Primăria Negureni
facebook/Primăria Negureni / Sursa:facebook/Primăria Negureni


Pub