Șase bărbați specializați în trafic de droguri, deconspirați de oamenii legii: Suspecții vindeau marijuana, ecstasy și amfetamină

Activitatea ilegală a unui grup infracțional specializat în trafic ilicit de droguri, constituit din șase membri, cu vârstele cuprinse între 22 și 42 de ani a fost deconspirată de către oamenii legii.

Foto: politia.md

Activitatea criminală a grupului de persoane implicate în realizarea drogurilor a fost documentată din anul 2019 până în prezent. În urma măsurilor speciale de investigații, oamenii legii au stabilit că suspecții vindeau diferite tipuri de droguri în zona de nord a țării.

În rezultatul perchezițiilor efectuate au fost depistate și ridicate marijuană, 2870 de euro, peste 100 mii lei, telefoane mobile, aparate pentru mărunțirea și cântărirea drogurilor.

Droguri / Sursa:politia.md
Droguri / Sursa:politia.md

Potrivit Poliției Capitalei, reținerile au fost realizate cu suportul angajaților BDS „Scorpion” a Unității Militare-1003.

Pentru trei învinuiți a fost aplicat arestul preventiv, iar trei sunt cercetați în stare de libertate.

Droguri / Sursa:politia.md
Droguri / Sursa:politia.md

Dacă le va fi dovedită vinovăția, aceștia riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani închisoare.

În continuare oamenii legii întreprind acțiuni în vederea stabilirii și altor persoane care au participat ori au favorizat comiterea infracțiunii.


Pub