PAS: Întrevederea cu Platforma DA a avut loc la inițiativa noastră

Întrevederea dintre Maia Sandu și Andrei Năstase de la sediul Platformei DA a avut loc la inițiativa Partidului Acțiune și Solidaritate. Precizarea vine din partea PAS, după ce Andrei Năstase a spus că „i-au invitat pe fonul moțiunii de cenzură” pentru a vedea dacă există vreun consens pe mai multe inițiative.

Foto: UNIMEDIA

„Întrevederea a avut loc la inițiativa Partidului Acțiune și Solidaritate și s-au discutat subiecte de actualitate cu referire la situația politică complicată din țară”, a precizat PAS.

„Am făcut o ofertă publică. Ieri, am avut o discuție cu colegii nostri de la PAS. Știti foarte bine, noi am lansat inițiativa moțiunii de cenzură, inițiativa de suspendare a șefului statului din funcție și era bine să ne asigurăm că în momentul în care avem majoritatea despre care vorbim, avem consens pe cele câteva norme importante, pe care le propune Platforma DA. Trebuia să vedem dacă avem consens pe candidatura premierului Platformei Demnitate și Adevar și a unei garnituri, să știm care este poziția colegilor de la PAS. Insistența noastră dă roade, i-am invtat la noi, a fost și doamna Sandu. Dinu Plîngau a lucrat la această inițiativă de suspendare a președintelui și ca urmare a acestei inițiative a venit și această întâlnire”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea „Cabinetul din Umbră”, de la JurnalTV.


Pub