Un camion și două mașini au fost făcute zob în urma unui accident în lanț din regiunea stângă a Nistrului: Cinci persoane, transportate de urgență la spital

Un camion și două mașini au fost făcute zob în urma unui accident în lanț din regiunea stângă a Nistrului. Accidentul a avut loc în jurul orei 7:00, în această dimineață, pe strada Odesa, în zona Pieței Kolkotov din Tiraspol.

Foto: mvdpmr.org

Potrivit presei din stânga Nistrului, camionul de model MAN, parcat pe marginea șoselei, a fost lovit din spate de un automobilul model Volkswagen. O clipă mai târziu, o mașină de același model cu cea anterioară, a lovit Volkswagen-ul. Șoferul celui de-al doilea vehicul (Volkswagen) a explicat că a fost orbit de soare și nu a observat accidentul.

Accident / Sursa:mvdpmr.org

De la fața locului, ambulanța a dus cinci persoane la spital. Este vorba despre șoferul primei mașini marca Volkswagen și patru pasageri ai unui alt autoturism.

Accident / Sursa:mvdpmr.org

Șoferul în vârstă de 59 de ani a fost diagnosticat cu răni la nivelul pieptului, răni și echimoze frontale și leziuni la cap. Bărbatul este internat în spital.

Sub supravegherea medicilor, a rămas și o pasageră în vârstă de 50 de ani. Femeia a fost diagnosticată cu contuzie și traumă cranio-cerebrală de tip închis.

Ancheta privind cirmustanțele în care a avut loc accidentul este realizată de personalul OGAI din regiunea transnistreană.


Pub