Un șofer amator de viteză a provocat două accidente la Comrat și a fost cât pe ce să avarieze mai multe mașini parcate

Drifturi periculoase pe strada principală din orașul Comrat. Un șofer, care a pornit cu încă doi prieteni să gonească cu mașina prin oraș, a doborât inițial într-un felinar stradal, aproape să avarieze mai multe mașini parcate în prajmă, apoi a ajuns cu mașina într-un șanț de pe traseul Comrat Ceadîr-Lunga.

Foto: Gagauzinfo.md

Informația a fost confirmată de ofițera de presă a Direcției de Poliție Găgăuzia, Oxana Gațenco, care a precizat că incidentul a avut loc în seara zilei de marți, 19 mai 2020. Poliția a fost informată la ora 19:55, în privința accidentului cu implicarea unui automobil Mercedes.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de patrulare, care au documentat șoferul, un tânăr născut în anul 1987, originar din Ceadîr-Lunga.

Potrivit jurnaliștilor de la Gagăuzinfo, șoferul a efectuat mai multe drifturi pe strada principală a orașului, timp în care a pierdut controlul volanului, doborând un felinar stradal și a fost la un pas de a avaria mai multe mașini parcate.

Ulterior, acesta s-a îndreptat cu viteză spre ieșirea din oraș, în direcția Ceadîr-Lunga, iar într-un final, a ajuns într-un șanț de pe marginea carosabilului.

Șoferul buclucaș a fost condus la inspectoratul de poliție, unde a fost testat la consumul de alcool și s-a dovedit că acesta era treaz.

Totuși, Gagăuzinfo scrie că „în momentul accidentului, în mașină se aflau trei tineri. Șoferul era „cel mai puțin beat”. Acesta a negat faptul că anume el s-a aflat la volan pentru că era beat. În schimb, unul dintre amici și-a asumat acest fapt. Accidentul a fost documentat, șoferul a fost amendat iar mașina se afla la parcare.”

Potrivit informațiilor, nu au fost înregistrate victime.


Pub