Campanie de colectare de fonduri pentru familia taximetristului decedat în accidentul din noaptea de 16 mai

Familia taximetristului Alexandru Usatîi care a fost răpus în urma accidentului produs în noaptea de 16 mai a beneficiat de un suport financiar din partea șefului statului Igor Dodon. Totodată a fost lansată o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe în localitatea de baștină, comuna Stăuceni.

Foto: Facebook/Andrei Petru

„Alexandru Usatîi a lăsat în urmă soția și doi feciori, de 9 și 18 ani, care nu au o casă proprie, ci locuiesc la bunei într-un apartament cu o odaie din comuna Stăuceni. Familia trebuie să returneze mai multe credite, inclusiv cel accesat pentru procurarea taxi-ului, care le asigura o sursă de venit. Am oferit familiei Usatîi un suport financiar pentru achitarea datoriilor și am decis să lansez o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuintț în localitatea de baștină, comuna Stăuceni. Rog persoanele cu posibilități să se alăture acestei inițiative și să ajute această familie pusă la o grea încercare”, a scris șeful statului pe pagina sa de facebook.

Rechizite bancare:

Beneficiar: Rovena Usatii Cod fiscal: 0992010025134 IBAN MDL: MD81ML0000002259A5897821 Codul Băncii: MOLDMD2X358 BC „Moldindconbank” S.A.; Sucursala „Ceucari”

Amintim că în noaptea de 16 mai s-a produs un accident devastator pe Ștefan cel Mare,unde au fost patru mașini implicate. Un taximetrist și pasagerul său au decedat.


Pub