Soția și fetița lui Andrei Năstase au revenit în Moldova

Soția și fiica liderului Platformei DA, Andrei Năstase, au revenit în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de către politician, într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

Foto: UNIMEDIA

„Am adus familia deja. Suntem acasă. Din păcate, copiii mei învață în străinătate și această pandemie i-a prins departe, dar soția și fetița mea sunt demult acasă, așa cum am promis: în momentul în care voi avea toate circumstanțele posibile, iată, al doilea băiat care trebuia să ia Bacalaureatul, anul acesta termină liceul, acolo a fost și anulat, în landul în care se află el și atunci, bineînțeles că o să putem sta cu fetița și cu soția acasă liniștiți”, a spus Andrei Năstase, fiind întrebat dacă și-a adus familia acasă.

În campania electorală pentru Primăria Chișinău, Năstase a fost criticat pentru faptul că familia sa se află în Germania. Liderul Platformei DA a explicat ca nu poate lua decizii ce ar afecta procesul educațional al unuia dintre copii, motiv pentru care soția mai stă în acea țară până la sfârșitul anului de studii.


Pub