10:08:47 28.03.2024
Stiri

După întrevederea cu Filip, Ambasadorul SUA a trecut și pe la sediul „Pro Moldova”. Andrian Candu i-a DEZVĂLUIT diplomatului planurile de viitor: „Acesta este obiectivul pe care îl urmărim la această oră”

Partide/Comunicate 19.05.2020 17:10 Vizualizări2008 Autor: Ziarul National
După întrevederea cu Filip, Ambasadorul SUA a trecut și pe la sediul „Pro Moldova”. Andrian Candu i-a DEZVĂLUIT diplomatului planurile de viitor: „Acesta este obiectivul pe care îl urmărim la această oră” Facebook


Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, a avut astăzi o întrevedere cu aripa desprinsă din Partidul Democrat (PD), în fruntea căreia se află fostul spicher Andrian Candu. Această întâlnire a avut loc după ce Ambasadorul s-a văzut cu Pavel Filip, cel care a reclamat coruperea deputaților din majoritatea parlamentară.

„Am avut o întâlnire cu E.S. Dereck J. Hogan, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în R. Moldova. Am discutat despre ce se întâmplă în țară și am subliniat că unica preocupare a „Pro Moldova” este depășirea situației dezastruoase din economie și a efectelor acesteia asupra oamenilor din R. Moldova”, a menționat Candu.

Citește și: Întâlnire de URGENȚĂ între Pavel Filip și Ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan. SCENARIUL care ar putea fi implementat, după ce unii democrați au PĂRĂSIT formațiunea

Potrivit acestuia, actualul Guvern, în frunte cu Ion Chicu, nu ar acționa în interesul cetățenilor.

„Un guvern capabil să readucă țara pe linia de plutire și o majoritate neomogenă, dar care să acționeze în interesul locuitorilor țării, nu a interesului politic al unui om, este obiectivul pe care la această oră îl urmărim”, i-a transmis Candu lui Dereck J. Hogan.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md