02:31:49 29.03.2024
Stiri

Ion Chicu s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Candu, care l-a chemat la RAPORT: „Nu vom prezenta un raport în fața HOȚULUI de miliarde! Am convingerea că PG va aduce în fața justiției hoții de miliarde”

Actualitate 19.05.2020 20:49 Vizualizări3565 Autor: Ziarul National
Ion Chicu s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Candu, care l-a chemat la RAPORT: „Nu vom prezenta un raport în fața HOȚULUI de miliarde! Am convingerea că PG va aduce în fața justiției hoții de miliarde” voceabasarabiei.md


Premierul Ion Chicu susține că nu are de gând să se prezinte în Parlamentul R. Moldova la solicitarea liderului grupului „Pro Moldova”, Andrian Candu. Prim-ministrul susține că Andrian Candu ar fi fost unul dintre „arhitecții furtului miliardelor” în anul 2014.

„Atâta timp cât eu sunt prim-ministru, Guvernul R. Moldova nu va prezenta raport în fața hoțului de miliarde! Candu a fostul unul dintre arhitecții furtului miliardelor de lei în toamna anului 2014. Să vii cu raport în fața unui asemenea individ înseamnă să ofensezi o întreagă țară”, a precizat Ion Chicu.

Potrivit lui Chicu, Candu ar urmă să răspundă pentru infracțiunile pe care le-a comis.

„Am toată convingerea că actuala conducere a Procuraturii Generale, în strînsă conlucrare cu organele competente din Letonia (cu care ne-am înțeles deja să fie formată o echipă mixtă de investigare a acestei crime împotriva poporului Moldovei), va aduce în fața justiției hoții de miliarde”, a conchis Chicu.

De menționat că grupul „Pro Moldova” l-a chemat în Parlament pe Ion Chicu, pentru ca acesta să prezinte informații privind măsurile întreprinse de Executiv în periaoda stării de urgență.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md