Pavel Filip, despre noile plecări din PD: „Le urăm succes în echipa hoților de miliarde”

Liderul Paridului Democrat regretă plecarea a încă doi deputați din fracțiunea formațiunii din Parlament și le urează succes „în echipa hoților de miliarde”. Pavel Filip a scris pe pagina sa de Facebook că PD este supus unui atac „furibund din afară”, orchestrat de „cei care nu au reușit să pună mâna pe partid”.

Foto: UNIMEDIA

„Regret plecarea colegilor care nu au rezistat în fața metodelor josnice de convingere practicate de gruparea Șor-Candu. Partidul Democrat este supus unui atac furibund din afară. Cei care au încercat să pună mâna pe partid și nu au reușit - acum încearcă să-l distrugă. Dar nu vor reuși. Le urăm succes în echipa hoților de miliarde!”, a scrie Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Pavel Filip / Sursa:Facebook

În același timp, grupul Pro-Moldova, condus de Andrian Candu, „salută revenirea în echipă a deputaților Ghenadie Verdes ales pe circumscripția Nisporeni și Vasile Bîtca, deputat și președinte al Organizației Teritoriale PDM Nisporeni, precum și a unui grup de primari și consilieri locale care au aderat astăzi la Pro-Moldova”.

Pe 18 mai, doi deputați din Partidul Democrat, Ghenadie Verdeș și Vasile Bîtca au anunțat plecarea din fracțiunea parlamentară.


Pub