AZART – un magazin și o experiență de cumpărături altfel, pentru cei care sunt altfel!

AZART Outlet este o companie tânără, apărută pe piața locală cu 5 ani în urmă, care se ocupă cu comercializarea articolelor vestimentare și a încălțămintei outlet și second hand chance.

Foto: Azart

Reţeaua de magazine AZART, garantează clienţilor săi oferte avantajoase în concordanţă cu cerinţele acestora, fiind un lanţ de magazine ce consolidează articole de calitate, de diferite stiluri si modele pentru gardeoba fiecăruia. Aici găsiți haine şi încălţăminte, atât pentru bărbaţi şi femei, cât si pentru copii.

Outlet / Sursa:Azart

Calitatea, acesibilitatea, precum şi deservirea impecabilă, sunt punctele forte pe care se bazează compania în dialogul cu clienții săi. AZART pune accent pe oferirea posibilității clienţilor de a se îmbrăca cu haine stilate și de calitate, indiferent de bugetul personal.

Compania AZART încearcă să schimbe percepţia obişnuită a modalităţii de cumpărare, venind cu o abordare altfel asupra procesului de achiziţionare. Această abordare, rezultă dintr-o atitudine considerabilă față de mediu, atitudine cu care rezonează oamenii încrezuți în ei însuși și conștienți de modul sustenabil de viață. Oameni, care fac cumpărături altfel, fiindcă înțeleg că nu e nevoie să cumpere haine scumpe pentru a arăta stilat. Oameni, care apreciază individualitatea sa, exprimându-și personalitatea prin faptul că poartă piese unice și nu neapărat scumpe.

Outlet / Sursa:Azart

Istoricul companiei AZART începe în 2014, an în care s-a deschis primul magazin cu numele de "Brand Outlet" în orașul Durlești. În 2017 a urmat deschiderea celui de-al doilea magazin și redenumirea rețelei în AZART Outlet.

Outlet / Sursa:Azart

Compania și-a început activitatea cu un singur magazin, dar prin raportul de calitate-preț oferit și a capacității de a se adapta cu rapiditate cerințelor în continuă schimbare ale clienților și, în general, ale pieței, a fost posibilă creșterea numărului de magazine într-o perioadă scurtă de timp, dar mai exact în decurs de 2 ani, a 16 magazine cu suprafața mai mare de 300mp.

Unul dintre cele mai mari magazine AZART, deschis recent într-un format nou deja, se află în or. Chişinău, pe str. Ion Creangă 49/5 (Flacăra). Magazinul are trei etaje de haine şi încălţăminte stoc pentru toată familia!

https://www.facebook.com/azartoutlet/


// console.log('no ads situation')