(video) Formează un cuplu la serviciu, dar și în viața de zi cu zi. Mesajul Poliției Naționale pentru familiile din cadrul instituției

Astăzi, Republica Moldova, de rând cu alte state, celebrează Ziua Internațională a Familiei. Cu acest prilej, Poliția Națională a transmis un mesaj de felicitare cuplurilor formate în cadrul instituției, dar și tuturor cetățenilor.

„Familia nu este cel mai important lucru. Este totul.” – Michael J. Fox. Să vă fie sănătoase și fericite familiile”, se menționează într-un mesaj al Poliției Naționale, care a realizat și un clip video, pentru a felicita cuplurile care și-au unit destinele în cadrul instituției.

„Din dragoste pentru profesie, în cadrul Poliției Națioanale s-au creat familii. Familia Poliției Naționale crește cu fiecare căsnicie și naștere”, se mai menționează în filmuleț.

În acest an, Moldova sărbătorește a 25-a aniversare a Zilei Internaționale a Familiei. Națiunile Unite promovează conştientizarea problemelor de legate de familie, a proceselor sociale, economice şi demografice care afectează familiile. De asemenea, trag un semnal de alarmă asupra inegalității de gen din cadrul familiilor. Activităţile specifice sunt reprezentate de conferinţe, seminarii, programe radio şi TV, articole de presă şi programe culturale.


Pub