17:13:43 16.04.2024
Stiri

Unul dintre participanții la omorul angajatei de la Primăria Meleșeni, condamnat la ÎNCHISOARE pe VIAȚĂ. Cu ce pedepse s-au ales complicii acestuia

Actualitate 15.05.2020 12:46 Vizualizări1345 Autor: Ziarul National
Unul dintre participanții la omorul angajatei de la Primăria Meleșeni, condamnat la ÎNCHISOARE pe VIAȚĂ. Cu ce pedepse s-au ales complicii acestuia
Poză simbol


Unul dintre cei trei inși care au omorât cu cruzime, toamna trecută, o femeie în satul Meleșeni, raionul Călărași, a fost condamnat la detenție pe viață. Acesta și-a primit pedeapsa pentru tâlhărie, omor intenționat și atragerea minorului în activitatea criminală, la fel ca și complicele său, condamnat la 12 ani de închisoare.

Minorul implicat în același omor a fost condamnat pentru tâlhărie la 3 ani și 8 luni de închisoare.

Potrivit Procuraturii Generale, omorul s-a produs în noaptea de 3 spre 4 octombrie 2019, când cei trei inși au pătruns în casa unei femei din satul Meleșeni, pe care au legat-o, au bătut-o cu bestialitate, au sustras patru mii de lei și au fugit.

Victima, care era angajată a Primăriei locale, a fost găsită fără suflare peste o zi de către o vecină care a alertat oamenii legii.

Minorul de 17 ani a fost reținut și și-a recunoscut vina, însă ceilalți doi reușiseră să fugă peste hotare. Adolescentul era dintr-un sat cu victima, iar rolul lui în această crimă a fost de a informa complicii despre potențiale victime cu bani.

Peste aproximativ o lună de la crimă, în apropierea frontierei româno-ungare, au fost reținuți și ceilalți doi inculpați, care au fost extrădați din România și deferiți justiției, fiind condamnați și obligați să achite în folosul succesorului victimei prejudiciul moral și material.

Sentința este cu drept de atac.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md