02:45:56 20.04.2024
Stiri

PD infirmă că un grup de consilieri locali din raionul Ungheni ar fi aderat la „Pro Moldova”: „Din cei indicați ca semnatari, unii nici nu cunosc că au semnat. Până unde poate ajunge minciuna și manipularea?”

Partide/Comunicate 15.05.2020 18:00 Vizualizări1284 Autor: Ziarul National
PD infirmă că un grup de consilieri locali din raionul Ungheni ar fi aderat la „Pro Moldova”: „Din cei indicați ca semnatari, unii nici nu cunosc că au semnat. Până unde poate ajunge minciuna și manipularea?” Facebook


Grupul „Pro Moldova” a anunțat astăzi că un grup de consilieri locali din raionul Ungheni a părăsit formațiunea lui Pavel Filip. Acest lucru este infirmat Ludmila Guzun, care a fost aleasă în Parlamentul R. Moldova în circumscripția Ungheni.

„Citesc astăzi o nouă știre lansată de foarte activii lideri „Pro Moldova”, referitor la „noi plecări din PD”. Se refera la „un grup de primari, consilieri, activiști din raionul Ungheni”. Nimic nou, textul e tras la indigo cu altele ce au apărut până acum. Și mă întreb, până unde poate ajunge minciuna și manipularea voastră, stimați activiști „Pro Moldova”?

Aveți semnătura vreunui primar din Ungheni sub aceasta „declarație”? Și faptul că unii dintre cei indicați ca semnatari nici nu cunosc că au semnat, nu vă deranjează? Sau faptul că majoritatea din ei nu sunt și nu au fost vreo dată membri PD, este ok? Scopul scuza mijloacele, doar asta ați putea să răspundeți”, scrie fosta președință a raionului Ungheni într-o postare pe Facebook.

Aceasta a mai adăugat că în echipa PD din Ungheni sunt oameni onești, care „înțeleg și pot să dea o apreciere corectă „activismului” celor de la „Pro Moldova”.

„Știu ca puteți vorbi frumos, sa vă ascundeți după fraze despre valori proeuropene. Spre regret, cei pe care îi manipulați nu vă cunosc adevăratul scop. Va cunoaștem foarte bine „metodele și mijloacele” de convingere. Lucrurile se vor limpezi și ne vor aprecia cetățenii pentru cele făcute”, punctat Guzun.

De menționat că „Pro Moldova” a anunțat astăzi că unii aleși locali din Ungehni au aderat la grupul lui Andrian Candu, în semna de protest față de politica promovată în ultima perioadă de PD.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md