5 Motive să aplici la joburile Crunchyroll

FII SĂNĂTOS

Avem un plan de asigurare medicală privată pentru toți colegii care include, asigurare de sănătate, servicii de stomatologie și oftalmologie. Toți au posibilitatea de a extinde asigurarea medicală pentru membrii familiei la un preț redus.

Crunchyroll, de asemenea, organizează un control medical obligatoriu odată la doi ani pentru toți angajații, complet acoperit de companie.

Foto: Crunchyroll

TIMP PENTRU TINE

Toți au dreptul la un echilibru între muncă și viață. Dacă ai nevoie de cîteva zile libere sau de un concediu de două - trei săptămâni - Crunchyroll te încurajează să faci acest lucru.

Ai 28 de zile calendaristice de concediu anual plătit, zile libere cu ocazia sărbătorilor naționale și chiar câteva în plus!

În zilele în care nu te simți în toată puterea, fie din punct de vedere fizic sau morale, îți oferim 3 zile în plus pentru a-ți aduna forțele.

Toate zilele de vacanță neutilizate vor fi acumulate, dar va trebui să le utilizezi în termen de doi ani.

Job / Sursa:Crunchyroll

AVANSEAZĂ

Oferim cursuri de dezvoltare profesională și abonamente exclusive la resurse academice și tehnice, platforme de învățare electronică și cursuri de engleză.

REÎNCARCĂ-TE

Prânzurile sunt livrate la oficiu de luni până joi. Avem, de asemenea, o bucătărie complet echipată cu un număr excedent de băuturi și gustări!

GĂSEȘTE ECHILIBRUL

Membrii echipei pot profita de sala de forță și de cursurile de yoga și wellness, precum și de consiliere prin programul de asistență a angajaților.

MUNCEȘTE INTENS, PRIVEȘTE INTENS

Ai acces gratuit la toate platformele noastre: Crunchyroll, VRV și librăria digitală Warner Brothers!

Job / Sursa:Crunchyroll

APASĂ PE PLAY

Avem o viață de birou vibrantă, cu o mulțime de evenimente interne și externe: jocuri sociale, difuzări de anime, team-building-uri și alte celebrări regulate în oficiu.

LISTA CONTINUĂ

Te încurajăm să ne ajuți să construim o echipă puternică cu oameni dedicați și pasionați. Trimite-ne CV-ul cât de curând posibil și vom planifica o discuție. Lista completă de posturi de muncă disponibile o găsești pe https://www.crunchyroll.com/about/index.html

Job / Sursa:Crunchyroll

Despre biroul Crunchyroll din Chișinău, Moldova.

Crunchyroll, o companie WarnerMedia (ca filială a Otter Media) și cel mai popular brand de anime din lume, conectează fanii anime și manga din peste 200 de țări și teritorii cu experiențe la 360 ​​de grade prin produsele și serviciile oferite.

Desemnată ”Cel mai bun angajator din Moldova al anului 2019”, echipa noastră, care este în creștere constantă, dezvoltă produsul, designul, ingineria și marketingul ce adună comunitatea fanilor pasionați. Operăm în următoarele limbaje de programare: JavaScript, Golang, Kotlin, Swift, Objective-C, TypeScript, Java, PHP, and BrightScript.

Crunchyroll a fost fondată în 2006 și are sediul central în San Francisco, cu birouri în Los Angeles, Tokyo, Paris, Lausanne, Berlin (AV Visionen) și Chișinău.


// console.log('no ads situation')