Încă 4 persoane au murit din cauza infecției cu Covid-19. Bilanțul deceselor se ridică la 194 în Moldova

Alte patru persoane au decedat, astăzi, din cauza infecției cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre două femei și doi bărbați, cu vârstele de este 60 de ani, anunță Ministerul Sănătății.

Foto: UNIMEDIA

În primul caz este vorba despre o femeie de 69 ani, din municipiul Chișinău, internată la Spitalul Clinic Republican, pe data de 24.04.2020. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, HTA gr. III, angina pectorală de efort CF II.

În al doilea caz este vorba despre un bărbat de 67 ani, din raionul Glodeni, transferat de la IMSP SR Glodeni la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 28.04.2020. Comorbidități: ulcer acut gastric complicat cu perforare.

Tot astăzi a decedat și un bărbat de 68 ani, din municipiul Chișinău, transferat de la SCM Sfânta Treime la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 05.05.2020. Comorbidități: tumoare intracerebrală.

În al patrulea caz este vorba despre o femeie de 71 ani, din raionul Ungheni, internată la IMSP SR Ungheni, pe data de 06.05.2020. Comorbidități: pielonefrită.

Astăzi dimineață, Ministerul Sănătății anunța despre alte 5 decese provocate de noul tip de coronavirus. Este vorba despre 4 bărbați și o femeie din Bălți, Chișinău, Ocnița, Soroca și Slobozia. Printre victime se regăsește și o persoană de 38 de ani.

De la începutul pandemiei, în Moldova au decedat 194 de persoane din cauza infecției cu Covid-19.


Pub