Top 5 cei mai buni jucători din lume în opinia lui Leo Messi. Cristiano Ronaldo nu se regăsește printre ei

Leo Messi (32 de ani), superstarul Barcelonei, a enumerat cei mai buni 5 jucători din întreaga lume în acest moment, în opinia sa. Messi nu s-a inclus pe sine în acest top, dar nici pe Cristiano Ronaldo, fostul său rival din La Liga. Toată lumea consideră că ei se diferențiază de restul jucătorilor, așa că argentinianul a format un top în care a adăugat alți cinci fotbaliști, relatează Digisport.ro.

Foto: Getty Images

Căpitanul Barcelonei consideră că jucătorii care merită să fie în această ierarhie sunt:

  • Neymar
  • Sergio Aguero
  • Kylian Mbappe
  • Eden Hazard
  • Luis Suarez

Leo Messi a jucat alături de Neymar, Luis Suarez și Sergio Aguero

Messi a jucat alături de Neymar la Barcelona, echipă unde este în continuare coleg cu Luis Suarez.

În ceea ce îl privește pe Aguero, Messi este coleg la echipa națională cu atacantul lui Manchester City.

„Excluzându-ne pe mine și pe Ronaldo, cei mai buni din lume sunt Neymar, Mbappe, Hazard, Suarez și Kun (n.r. Aguero”, a menționat Leo Messi.

Leo Messi și Cristiano Ronaldo ar fi putut fi colegi la Barcelona

Ramon Calderon (68 de ani), fostul președinte de la Real Madrid, a explicat cum a ajuns Cristiano Ronaldo pe Santiago Bernabeu, chiar dacă Sir Alex Ferguson și-ar fi dorit altceva pentru starul portughez.

Calderon a oferit un interviu pentru cei de la Al Mayadeen, în care a explicat: „A fost o operațiune extrem de dificilă, negocierile au mers foarte greu. Manchester United nu voia să-l piardă pe Cristiano, dar noi ne înțelesesem deja cu jucătorul și era convins că vrea să vină la noi. I-am oferit o mare oportunitate, iar el a profitat.

De fapt, cel care nu voia ca jucătorul să plece a fost Sir Alex Ferguson. Nu îi plăcea de Real Madrid, fiindcă noi eram un mare rival pentru United. Real a câștigat mai multe trofee decât echipa lui și nu voia să ne cedeze un fotbalist atât de promițător, așa că el i l-a oferit pe Ronaldo Barcelonei.

Evident, Barcelona a fost foarte încântată de această idee, dar Cristiano a fost categoric, știa că vrea la Real Madrid, așa că am semnat și am plătit suma de transfer”, a explicat Calderon, potrivit AS.


Pub