00:39:30 17.04.2024
Stiri

Un tată și-a ucis copilul de numai cinci ani, suspect de coronavirus

Știri 14.05.2020 11:31 Vizualizări1075 Autor: Ziarul National
Un tată și-a ucis copilul de numai cinci ani, suspect de coronavirus


Fotbalistul Cevher Toktaş (32 de ani), jucător în ligile regionale din Turcia, și-a asfixiat copilul de cinci ani, care avea febră, tușea de două săptămâni și era suspect de coronavirus. „Scuza” lui Cehver? Una care l-a transformat într-un monstru, în ochii tuturor.

„Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acest, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică", le-a spus fotbalistul polițiștilor.

În ultimele ore, au ieșit la iveală imagini tulburătoare. Asasinul se plimbă relaxat alături de fiul său, într-o filmare despre care presa din Turcia, citată de publicația Ole, afirmă că ar fi fost făcută cu doar câteva ore înainte crimei.

Cevher Toktaş a mărturisit oribila faptă la zece zile după ce fiul său a fost înhumat. Polițiștii au început o investigație, iar jucătorul riscă să stea după gratii toată viața.

El a povestit cum s-a întâmplat totul, susținând că a avut o criză nervoasă și a comis fapta când a rămas singur în salon cu micuțul Kasim.

„I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic. L-au dus la terapie intensivă, dar după o oră şi jumătate mi-au spus că a murit", a spus Toktaș.

După crimă, și-a sunat soția, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu a zis nimănui ce a făcut. „Soția și tatăl meu nu au știut că l-am ucis pe Kasim”, le-a mai transmis turcul anchetatorilor.

Fost fotbalist chiar în prima ligă din Turcia, la Gençlerbirliği OFTAŞ, actuala Hacettepe, Toktaș evolua la Bursa Yıldırımspor din 2019. În total, a adunat șapte apariții în Super Lig, toate în anul 2008.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md