Activități ale conducerii raionului Cimișlia

Activități ale conducerii raionului Cimișlia

Lucrări de dezinfectare a spațiilor publice
La propunerea Consiliului Raional Cimișlia, începând cu data de 15 aprilie curent, mai multe echipe specializate ale Întreprinderii „Drumuri Cimișlia” SA, au fost antrenate la efectuarea lucrărilor de dezinfectare a stațiilor auto și a locurilor publice cu substanțe pe bază de clor și alcool, concentrațiile dezinfectanților fiind coordonate cu specialiștii din cadrul Centrului de Sănătate Cimișlia.
Administrația raionului Cimișlia va organiza și în continuare mai multe acțiuni antiepidemice cu scopul de a preveni pericolele de îmbolnăvire cu Covid-19.
Acte de caritate pentru persoanele nevoiașe
În Vinerea Mare și în Sâmbăta dinaintea Învierii Domnului nostru Isus Hristos, în raionul Cimișlia s-a muncit cu spor pentru oamenii din categoriile defavorizate.
Conducerea acestei unități administrativ-teritoriale, împreună cu administrația orașului Cimișlia, cu consilierii și asistenții sociali, au împărțit pachete cu produse alimentare persoanelor social vulnerabile din localitate (vezi imaginea).
Fiecare pachet cu produse alimentare distribuite a fost compus din ulei, zahăr, paste, o conservă de carne și o pască, la un preț total de 120 de lei. Banii au fost oferiți din fondul de rezervă al Consiliului Raional Cimișlia, de suma generală de 256.000 de lei pentru procurarea a 2128 de pachete alimentare destinate oamenilor nevoiași din teritoriul administrativ respectiv.
Președintele raionului Cimișlia, Mihail Olărescu, a exprimat mulțumiri tuturor celor care au fost implicați în desfășurarea acestei campanii, pentru bunătatea și solidaritatea cu care s-a muncit în comun.


Octavian POPESCU

You May Have Missed