UNInterviu cu Alexandr Slusari: Guvernarea oligarhică susținută de Platforma DA – așa formulă nu există: Dacă Andrei Năstase devine prim-ministru, evident că nu va fi candidat la prezidențiale

Platforma DA este gata să își asume guvernarea, în aceste condiții drastice, însă nu va face coaliție cu „oligarhii”, pentru a atinge acest scop. Mai mult, demisia Guvernului Chicu este una importantă, pentru ca țara să poate să se dezvolte, afirmă vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandr Slusari, care a vorbit în cadrul emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA și despre ipoteza în care Andrei Năstase ar putea ajunge prim-ministru.

Slusari a exprimat și poziția fracțiunii din cadrul Parlamentului, iar asumarea guvernării nu va fi în condițiile în care se vor încălca anumite „linii roșii”, spune vicepreședintele Parlamentului.

În cadrul emisiunii a vorbit și despre faptul că ar trebui de oprit exportul de grâu, întrucât este foarte puțin în Republica Moldova. Plus la toate acestea, deputatul afirmă că recolta de grâu din acest an va fi sub 40%, iar guvernarea ar trebui să se gândească, ca să nu ajungem ca să importăm grâu.

Iată întreaga emisiune.


Pub