(video) „În timp ce făceam dragoste, se făcea timpul și dragostea.” Ioana Isac a lansat o nouă video poezie

video poezie2

„În timp ce făceam dragoste, se topea zăpada de pe munții din urechile mele. În timp ce ne iubeam, umbrele ochilor mei pluteau pe mare.” Tânăra poetă Ioana Isac a lansat o nouă video poezie în care povestește despre dragoste pe muzica lui Paul Tserkezos, într-o producție video semnată de Cristina Perebicovschi. Poezia video se întâmplă la Duruitoarea Veche, iar de astăzi, poate fi văzută și auzită de oricine pe YouTube.

Ioana a lansat această poezie azi, 13 mai, pentru că e ziua dorului, dar și pentru că e numărul vieții sale.

„Totuși, unica bogăție pe care o am sunt oamenii care mă înconjoară și cred în mine cu poezia mea, astfel l-am descoperit și pe Paul Tserkezos, care a făcut muzica pentru poezie, e un talent ascuns în Cricova, dar sper să apreciați cum trăiește sufletul lui creația! Am tot vorbit că voi mixa formele artei de vreo cinci ani și nu găseam combinația potrivită ori simbioza dintre ceea ce-mi doresc și ochiul operatorului, dar într-un final, așa mi s-a întâmplat ca în fața cele mai bune prietene, fie și dacă e cu o cameră în mână, să mă simt liberă, D.O.P semnat de Cristina Perebicovschi”, a spus Ioana în postarea de lansare.

Video poezia a fost filmată la Duruitoarea Veche, acolo unde Ioana s-a contopit cu natura și cu locația în sine.

Prima video poezie a Ioanei este „Femeia din cearșaf”, care a fost la început o audio poezie. V-am povestit despre asta într-un interviu video cu Ioana acum trei ani. Încă de atunci, tânăra ne spunea că este o poetă a tehnologiilor. A înțeles că publicul de azi nu mai merge să caute arta, iar artistul este cel care trebuie să-i bată în ușă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente