(video) S-a visat pompier. Un bărbat din Cantemir, reținut de polițiști după ce a furat 7 furtunuri antiincediare dintr-un bloc de locuit

A furat 7 furtunuri antiincediare dintr-un bloc de locuit de pe stradă din municipiul Chișinău, iar acum riscă să stea 4 ani după gratii. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 59 de ani originar dintr-o localitate din raionul Cantemir.

Foto: politiacapitalei.md

Potrivit informațiilor acumulate de forțele de ordine, suspectul a intrat în scara blocului de locuit amplasat pe str.Rădăuțanu, de unde a sustras 7 furtunuri antiincendiare, ulterior părăsind locul infracțiunii. Reprezentanții asociației locative au estimat prejudiciul material la suma de 4000 lei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză în conformitate cu prevederile art. 186 CP.

În urma a măsurilor întreprinse de către forțele de ordine individul a fost localizat și reținut, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri, dar și pentru a stabil toate circumstanțele. În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția.

Suspectul a fost anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă o amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Pub