(video) Un nou concert Live for Life. Invitata de miercuri este Geta Burlacu

live

Miercuri, 13 mai, concertul Live for Life continuă cu o nouă invitată specială – Geta Burlacu. Concertele precedente le puteți accesa pe site-ul proiectului – liveforlife.md.

Live for Life este o platformă profesionistă online, prima din Republica Moldova, unde artiștii pot concerta creând complex conceptul unui concert de nivel profesionist în condiții de izolare în studioul Media Show Grup, echivalentul unuia dintr-o sală de concert.

Scopul concertelor este colectarea de donații și realizarea achizițiilor pentru cadrele medicale implicate în lupta cu COVID-19.

„Ne bucurăm că pe zi ce trece devenim tot mai mulți și partajăm același scop. Ni se alătură prieteni și necunoscuți, cei din urmă devenindu-ne prieteni. Mulțumim echipei care face posibil acest concert – Media Show Grup, alături de MS Production, Line Production, Art Garage, Ragoza Music. Mulțumim celor care au crezut din prima în acest proiect și au venit pe scenă pentru a vă cânta: formația Acord, Valentin Uzun, Olia Tira și, în curând, Geta Burlacu. Toată recunoștința noastră o manifestăm și față de StarNet și contribuția lor semnificativă în gestul caritabil pe care-l facem pentru spitalele din țară. Ne bucurăm că prietenii noștri, printre care și Federația Moldovenească de Fotbal, susțin inițiativa caritabilă a proiectului Live for Life și se alătură acesteia!”, au spus organizatorii.

Invitata celui de-al patrulea concert este Geta Burlacu.

Poți dona aici pentru eroii în alb.

Pentru persoane juridice:
SC MEDIA SHOW GRUP SRL
1006600025484
IBAN MDL: MD35MO2224ASV64877527100
Destinația plății: donație

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente