17:05:31 28.03.2024
Stiri

Dodon vrea să-i liniștească pe deputați REBELI și organizează ședința CSS? „Se strânge FUNIA și le vine timpul... E vorba de furtul miliardului și AIC. Avem progrese”

Anticorupție 11.05.2020 11:20 Vizualizări2455 Autor: Ziarul National


Dodon vrea să-i liniștească pe deputați REBELI și organizează ședința CSS? „Se strânge FUNIA și le vine timpul... E vorba de furtul miliardului și AIC. Avem progrese”

Președintele Igor Dodon convoacă joi, pe 14 mai, ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS), în cadrul căreia vor fi oferite informații noi despre furtul miliardului din sistemul bancar, dar și despre ilegalitățile care s-ar fi comis în procesul de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău.

Șeful statului știe că sunt „progrese” în cele două dosare și leagă mișcările politice din ultimele zile, în speță încercarea de a reconfigura majoritatea parlamentară, anume de acest fapt.

„Convoc joi ședința CSS. Pe ordinea de zi sunt subiecte importante, inclusiv două de interes național. E vorba despre furtul miliardului și Aeroportul Internațional Chișinău. Pe ambele subiecte avem progrese și cred că prin asta se explică frica unor deputați, care în ultimul timp încearcă să facă diferite mișcări în Parlament”, a declarat astăzi Igor Dodon, după ședința săptămânală cu participarea premierului și a spicherului.

Potrivit lui Dodon, unii deputați ar ști că li se apropie sfârșitul.

„Ei știu că se strânge funia și le vine timpul. Vom puncta mai multe joi și, dacă vom avea posibilitatea, vom spune mai multe informații referitor la aceste subiecte”, a conchis președintele.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md