04:03:09 20.04.2024
Stiri

Năstase: „În momentul acesta, în R. Moldova se fac jocuri foarte periculoase. Plahotniuc este pe drum spre Chișinău. Cum o face? Prin intermediul politicienilor de stânga și de dreapta”

Partide/Comunicate 11.05.2020 16:47 Vizualizări4310 Autor: Ziarul National
Năstase: „În momentul acesta, în R. Moldova se fac jocuri foarte periculoase. Plahotniuc este pe drum spre Chișinău. Cum o face? Prin intermediul politicienilor de stânga și de dreapta” Facebook


Președintele PPDA, Andrei Năstase, susține că fostul coordonator al coaliției de guvernare, Vlad Plahotniuc, va reveni în curând la Chișinău, iar acest lucru se va datora unor „politicieni de stânga și de dreapta”. Acesta a afirmat că PPDA nu va intra în niciun fel de alianță cu grupul „Pro Moldova” și Partidul „ȘOR”, pentru a învesti un nou Guvern.

„În momentul în care discut cu dvs., în R. Moldova se fac jocuri foarte periculoase. Ați văzut menifestările lui Dodon, ați văzut cum și-au intensificat activitatea Șor și Plahotniuc? Plahotniuc este pe drum, pe drum la Chișinău. Așa cum stau lucrurile, Plahotniuc are toate șansele să se întoarcă la Chișinău. Cum o va face? Prin intermediul a tot felul de politicieni de dreapta, de stânga, de care vreți, care au pus mai presus de orice propriile egouri. De asta profită Plahotniuc. Vă spun cu toată responsabilitatea că Plahotniuc e pe drum și face acest lucru în mod metodic”, a declarat Năstase într-un live pe Facebook.

Acesta s-a supărat iarăși pe presă, pentru că l-a citat pe vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, care afirma că formațiunea pe care o reprezintă va vota pentru demiterea Guvernului Chicu. „Se spune că PPDA ar fi gata să voteze cu grupul Candu și Șor demisia Guvernului Chicu. De unde ați luat asta?

Citește și: DOC // Se pregătește DEMITEREA Guvernului Chicu. Opoziția pune bazele unui „bloc antiguvernamental”, la care sunt invitați și unii deputați din majoritatea PSRM-PD

Alexandru Slusari a făcut o postare, am citit. A vorbit despre relația cu colegii noștri din Blocul „ACUM”. Colegii noștri s-au arătat dispuși să voteze cu alții, dar asta e problema lor. De ce ar trebui ca și noi să fim puși în aceeași oală? Înțelegeți că niște politicieni corupți vă decid destinele? (strigă n.r.). Ei decid destinele dvs. E inadmisibil. Noi nu facem jocuri obscure, noi nu avem televiziuni, portaluiri. Alexandru Slusari spune că noi nu facem alianță cu dracul. Nu facem. PPDA nu face alianță cu dracul. Am trecut odată, am făcut cu socialiștii o majoritate”, a spus răstit Năstase.

De menționat că Alexandru Slusari a declarat că e gata să contribuie la debarcarea Guvernului Chicu, în contextul apelului lansat vineri dimineață de liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu.

Citește și: Demiterea Guvernului Chicu și învestirea unui EXECUTIV ANTICRIZĂ, care să activeze până după alegerile prezidențiale. „Ulterior decidem dacă mergem mai departe sau la ANTICIPATE”

„Vă asigur că diferența noastră strategică în abordări nu va influența asupra activităților în Parlament. Noi suntem gata să ne conjugăm eforturile în vederea demiterii acestui guvern antipopular și instituirea unui executiv anticriză de profil proeuropean. Cu condiția că nu ni se va mai cere închierea unui acord cu dracul”, a scris Slusari pe Facebook, după ce Candu a vorbit despre învestirea unui guvern anticriză.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md