A furat bunuri din cel puțin 6 mașini, parcate în curtea blocurilor din sectorul Râșcani. Un tânăr din Leova, reținut de polițiști

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, originar din Leova a fost reținut după ce ar fi furat mai multe bunuri din cel puțin 6 mașini, parcate în curțile blocurilor de locuit din sectorul Râșcani. Potrivit poliției, suspectul nu este la prima abatare, fiind anterior judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt și jaf.

Foto: politiacapitalei.md

Potrivit oamenilor legii, tânărul pe parcursul lumii martie a furat bunuri din cel puțin 6 automobile ce erau parcate în curțile blocurilor de locuit din sec. Râșcani. Acesta deteriora geamurile și lăcățile ușilor, iar ulterior pătrundea în automobile, pe timp de noapte. Astfel, prin acțiunile sale a cauzat părților vătămate un prejudiciu considerabil.

Suspectul a fost localizat și reținut, iar o parte din bunurile sustrase au fost ridicate de la domiciliul acestuia şi urmează să fie returnate proprietarilor.

Pe acest caz au fost iniţiate mai multe cauze penale pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat suspectul riscă o amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.


Pub