MS anunță despre alte 4 decese provocate de Covid-19. Bilanțul zilei - 8

Ministerul Sănătății anunță despre decesul a 4 persoane din cauza Covid-19. Este vorba despre doi bărbați și două femei din Chișinău, Nisporeni și Sîngerei.

Foto: UNIMEDIA

Bărbat de 77 ani, din mun. Chişinău, internat la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 7 mai a decedat. Victima suferea de pneumonie interstițială bilaterală, insuficiență respiratorie acută, AVC.

O femeie de 72 ani, din mun. Chişinău, internată la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 4 mai a fost răpusă de boală. Aceasta suferea și de diabet zaharat tip 2, insuficiența respiratorie gr. III.

Un alt bărbat de 58 ani, din r-nul Nisporeni, transferat din SR Nisporeni la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 6 mai a murit. Bărbatul avea comorbidități precum insuficienţă respiratorie acută, cancer rectosigmoidian.

Coronavirus a făcut o victimă și la Sîngerei. O femeie de 83 ani, din r-nul Sîngerei, transferată din SR Sîngerei la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 25 aprilie a decedat. Femeia suferea de pneumonie interstițială bilaterală, insuficiență respiratorie gr.III, AVC.

Ministerul Sănătății a anunțat, astăzi, despre alte 4 decese, printre care și un medic chirurg din Ceadîr-Lunga.

Bilanțul deceselor din cauza Covid-19 ajunge la 169.


Pub