Dor de „Opriți, vă rog, la Pan-Com”. Doi tineri din Moldova au creat o pagină de Instagram unde spun de ce le e dor de Chișinău

collage

Doi tineri de la Chișinău, Eugeniu Hvostenco și Anastasia Mocanu, au decis să creeze o pagină de Instagram care le va aduce aminte chișinăuienilor (și nu numai) de casă și de momentele plăcute petrecute la Chișinău.

Aflându-se în contextul pandemiei și în situația în care sunt blocați înafara hotarelor Moldovei (România și Franța), cei doi tineri au creat pagina @dorde.chișinău (inspirată din @dordecluj), unde postează gânduri și fraze care le aduc aminte de Chișinău.

Fie că scriu despre înghesuielile din maxi-taxi, despre dulciurile moldovenești sau pungile negre cu calendar, orice idee simplă și nostalgică este transformată într-o nouă postare pe Instagram. Scopul acestei pagini este de a-i sensibiliza pe urmăritori și de a-i face să se regăsească în publicații.

Oricine poate scrie un mesaj în privat, spunând de ce îi este dor cel mai mult din Chișinău sau ce îi aduce aminte de draga noastră capitală, iar administratorii vor posta și vor eticheta și autorul.

Pagina de Instagram poate fi găsită aici.

https://www.instagram.com/p/B_7-Y0Kgb_V/

https://www.instagram.com/p/B_7wXUtgZrk/

https://www.instagram.com/p/B_7vM5fAqh1/

https://www.instagram.com/p/B_7DHYeA_9r/

https://www.instagram.com/p/B_6xgs9A9nJ/

https://www.instagram.com/p/B_5zCULA2ea/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente