(video) Andrei Năstase despre 9 Mai: „E ziua comemorării celor căzuți, dar e și o zi a păcii, o zi a viitorului”

nastasemuncim

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a venit cu un mesaj cu ocazia zilei de 9 Mai către cetățenii Republicii Moldova.

La mulți ani Europa! La mulți ani tuturor cetățenilor europeni! La mulți ani, Moldova!

Dragi prieteni,

9 Mai, e ziua comemorării celor căzuți, dar e și o zi a păcii, o zi a viitorului. Sărbătorim cu toții Ziua Europei, zi foarte importantă pentru toți cei care sprijină democrația, statul de drept, independența și suveranitatea în interiorul unui spațiu comun guvernat de dialog, toleranță, transparență, responsabilitate, demnitate umană și adevăr. Sunt principiile și valorile puternice care sprijină drepturile și libertățile tuturor cetățenilor.

Cu această ocazie, în numele cetățenilor Republicii Moldova, a simpatizanților și membrilor Platformei Demnitate și Adevăr, transmit tuturor partenerilor noștri de dezvoltare europeni cele mai bune gânduri și promisiunea că noi, cei care ne dorim dreptate și o viață mai bună aici, în Republica Moldova, nu vom înceta să luptăm și să muncim pentru valorile care au consacrat deja moderna construcție europeană, căreia dorim și noi, ca popor, să ne alăturăm.

Mulțumim Uniunii Europene pentru ajutorul constant pe care îl acordă Republicii Moldova și suntem convinși că parteneriatul nostru se va consolida în perioada următoare, chiar dacă în această etapă suferă un recul serios și dăunător parcursului european al țării noastre.

La mulți ani, Europa!
La mulți ani tuturor cetățenilor europeni!
La mulți ani, Moldova!”, spune Andrei Năstase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente