Partidul „Șor” devine parte componentă a blocului anti-guvernamental propus de Andrian Candu

Partidul Politic „Șor” a salutat apelul deputatului Andrian Candu privind crearea unui bloc anti-guvernamental și a anunțat că devine parte componentă a noii structuri, îndemnând toate forțele opoziției democratice să se alăture.

Foto: Partidul „ȘOR”/Facebook

Într-un comunicat de presă, partidul „Șor” a salutat apelul deputatului Andrian Candu privind crearea unui bloc anti-guvernamental și a declarat că în situația actuală disputele politice între forțele opoziției, supărările și frustrările politice trebuie lăsate deoparte.

În acest context, Partidul Politic „Șor” anunță că devine parte componentă a blocul anti-guvernamental și îndeamnă toate forțele opoziției democratice să se alăture noii structuri.

Potrivit reprezentanților „Șor”, actuala coaliție de guvernare PSRM-PDM nu face nimic pentru a identifica soluții de depășire a crizei și pentru a preveni consecințele.

„Partidul Politic „Șor” constată că actuala guvernare este subjugată intereselor personale, de natură electorală a liderului de facto al PSRM, Igor Dodon, care urmărește doar scopuri politice și de îmbogățire personală și de grup, în detrimentul țării și cetățenilor. Având în vedere, fortificarea regimului dictatorial al lui Igor Dodon, derapajele anti-democratice ale guvernării, încălcările tot mai frecvente ale drepturilor și libertăților cetățenilor, situația tot mai dezastruoasă a economiei, incapacitatea de a proteja cetățenii de infectare în masă cu noul coronavirus, Partidul Politic „Șor” consideră că actuala coaliție, în frunte cu Igor Dodon, nu mai are nici dreptul moral, nici legal de a continua să guverneze Republica Moldova.”, se arată în comunicatul formațiunii.

Amintim că astăzi, 8 mai 2020, deputatul Pro Moldova, Andrian Candu, a propus crearea unui Blocul Anti-guvernamental, pentru a lupta cu partidele de la cârma țării.


Pub