(video) Pavel Filip, despre plecarea celor patru deputați: „Unii colegi tânjesc după principiile PD în formatul vechi”

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a susținut un briefing de presă, în care a vorbit despre plecarea celor patru colegi din partid. Potrivit lui, cei care au plecat, nu au făcut-o din motive ideologice, întrucât anume ei sunt cei care și-au dorit cel mai mult majoritatea parlamentară cu partidul socialiștilor.

Foto: UNIMEDIA

„Cei care au plecat din PD nu au făcut-o din motive ideologice sau pentru că avem diferite viziuni. (...) Chiar dacă vom rămâne mai puțini, vom rămâne cei care suntem cu sufletul la acest partid”, spune Pavel Filip.

„Astăzi s-a întâmplat un scenariu evident. Am auzit cu toții așa numitul apel, care nici n-a reușit să fie anunțat, că deja foștii colegi au anunțat că se alătură. La acest apel au aderat deja două structuri ale partidului „Șor”: organizația teritorială Miami și organizația teritorială Tel Aviv.”, a subliniat liderul PD.

Potrivit lui, tot ce se întâmplă în ultima perioadă „este un atac fără precedent” împotriva partidului democrat.

Deputatul a mai adăugat că PD, „de departe, nu este doamna Ivanov și doamna Vitiuc. Este constituit din mii de oameni care se află în toată țara. Chiar dacă suntem atacați, noi nu ne vom întoarce din drumul pe care ne-am pornit. ”

Urmăriți live pe UNIMEDIA:

Amintim că astăzi, 8 mai 2020, patru deputați din Partidul Democrat au părăsit formațiunea. Este vorba de Elena Bacalu, Oleg Sîrbu, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc care au depus o cerere în acest sens.

Pavel Filip a declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că „unii colegii tânjesc după trecutul PDM și astăzi au hotărât să i se alăture. O dată în plus, se confirmă că în politica de la noi banul e la putere. Rămân ferm angajat în dorința de a face din PDM un partid sănătos cu oameni cinstiți și știu că vom reuși”.


Pub