Piața trece pe online. Pe ePiață poți găsi cele mai proaspete legume, fructe, lactate și multe altele

Perioadele tumultoase ne fac mai solidari unii cu alții. Anume într-o astfel de perioadă s-a născut ideea unui proiect al solidarității, non-profit, unic în felul său - ePiață.

Foto: epiata.md

ePiață este o platformă online care vine în ajutor antreprenorilor mici și mijlocii din Republica Moldova și îi aduce mai aproape de cumpărători. Proiectul a fost gândit și lansat de o echipă de voluntari, activi în diverse inițiative sociale și cu suportul generos al Organizației de Creditare Nebancară (OCN) Invest Credit SRL și Enspire Development SRL.

Platforma este prietenoasă atât utilizatorului cât și vânzătorului dar și foarte bine structurată. La accesare, te duce printr-un tur virtual de tarabe bogate cu lactate, carne, fructe, legume, verdețuri, miere și multe altele. Pentru a ușura alegerea, platforma permite producătorilor să afișeze poze cu produsele pe care le vând, locul unde acestea sunt crescute, dar și poze cu cei ce au avut grijă ca produsul să fie cât mai calitativ, ecologic și proaspăt. În dreptul fiecăruia este și o scurtă biografie, iar după fiecare livrare cumpărătorul va putea aprecia calitatea muncii lor. Proiectul își propune să încurajeze vânzătorii responsabili să-și prezinte marfa consumatorilor și să nu renunțe la activitatea lor.

Dacă ești dornic să prinzi produse calitative la un preț rezonabil, să susții producătorul local și să-ți alinți familia cu ceva delicios - intră chiar acum pe epiata.md, vezi gama largă de oferte direct de la producător și plasează următoarea comandă.

Dacă faci parte din categoria antreprenorilor mici și mijlocii din țara noastră și vrei să te alături platformei e nevoie să contactezi organizatorii pe pagina de Facebook a platformei ePiață, pe adresa de email: epiata.md@gmail.com. Foarte curând însă, organizatorii promit că nou-veniții vor putea singuri să se înregistreze pe platformă și ulterior să se logheze în profilurile lor unde singuri își vor gestiona activitatea. Vor apărea și mai multe categorii de produse. Pentru mai multe detalii urmăriți pagina de Facebook.


Pub