(video) După ce Pavel Voicu a fost testat pozitiv, cabinetul de miniștri a fost testat încă o dată?: Răspunsul lui Ion Chicu

Cabinetul de miniștri nu a fost testat a doua oară, după ce Ministrul de Interne, Pavel Voicu, a fost depistat pozitiv la Covid-19. Declarațiile au fost făcute de prim-ministrul Ion Chicu în cadrul emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA.

Chicu spune că vorbește în fiecare zi cu Voicu și șeful MAI se simte bine. „Așteptăm să revină în formațiune. Noi am făcut doar o dată un test, când a fost focarul la IGSU și a fost depistat medicul. De atunci eu nu am făcut niciun test. E adevărat că de atunci am trecut la ședințe online. Am minimalizat aceste riscuri. Pe dimensiunea Ministerului de Interne, ministrul Voicu a trebuit să meargă la toate localitățile unde a fost instituit regimul de carantină și s-a expus mai mult”, a precizat premierul.

Amintim că pe 31 martie, întreg cabinetul de miniștri și membrii aparatului premierului, împreună cu șeful Executivului, Ion Chicu, au efectuat teste pentru Covid-19, la un laborator privat din Chișinău, ce are permisiunea Organizației Mondiale a Sănătății în acest sens.


Pub