Meteo: SHS prognozează temperaturi scăzute și ploi pe întreg teritoriul țării

Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru joi, 7 mai 2020, cer variabil și ploi pe arii extinse. Vântul va sufla moderat dinspre nord-vest, iar ziua maximele vor avea valori cuprinse între +10 şi +15 de grade Celsius, în timp ce noaptea temperaturile vor oscila între +4 și +10 grade.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, la Briceni și Edineț pe parcursul zilei vor cădea precipitații sub formă de ploaie. Temperaturile ziua vor atinge +10 grade, pe când noaptea vor coborî până la +4 grade Celsius.

La Bălți și la Soroca, ziua se așteaptă +11 grade Celsius, iar noaptea +5 grade. Pe parcursul zilei vor cădea precipitații.

La Orhei și la Nisporeni meteorologii promit +12 grade ziua, iar noaptea +7 grade Celsius.

În capitală se așteaptă astăzi +13 grade pe parcursul zilei, iar noaptea, mercurul în termometre va coborî până la +8 grade.

În sudul țării se prevăd, de asemenea, precipitații. Prin urmare, în Găgăuzia temperaturile vor fi ziua de +15 grade Celsius, iar noaptea se așteaptă +9 grade.

La Ștefan Vodă și Cahul nu vor fi diferențe semnificative, meteorologii prognozează +15 grade Celsius pe parcursul zilei și +9 grade - noaptea.


Pub