Business Internet Banking - acces nelimitat și securizat la conturile bancare, oriunde te-ai afla

E mai simplu să ai o afacere de succes, atunci când deții soluțiile potrivite, la timpul potrivit.

Foto: Mobias

Serviciul Business Internet Banking de la Mobiasbanca – OTP Group îți oferă acces nelimitat la toate conturile afacerii tale, oricând și de oriunde. Astfel, poți efectua operațiunile bancare de care ai nevoie, în condiții de securitate maximă.

Și pentru că ne-am dorit să aducem această experiență la un alt nivel, am lansat în premieră, posibilitatea aderării de la distanță la serviciul Business Internet Banking.

Ce înseamnă aderare de la distanță?

Aderarea de la distanță înseamnă că poți deveni utilizator al serviciului Business Internet Banking, fără a depune cererea în mod tradițional, deplasându-te la bancă.

Cum poți adera la serviciul Business Internet Banking de la distanță?

În cazul în care ai deschis deja conturile afacerii tale la Mobiasbanca – OTP Group, dar nu ai aderat la acest serviciu, este suficient să urmezi pașii de mai jos:

1. Descărcă cererea de aderare si completează câmpurile hașurate în gri;

2. Aplică semnătura și stampila pe cererea de aderare și expediază copia color scanată a acesteia, la adresa de email: business.support@mobiasbanca.md

Modul de autentificare aplicabil în cadrul aderării de la distanță la serviciul Business Internet Banking și autorizarea tranzacțiilor inițiate, se vor efectua prin intermediul aplicației mobile Mobias Token, care poate fi descărcată direct pe smartphone (Android sau iOS).

Și dacă nu ai deschis încă un cont bancar la Mobiasbanca pentru afacerea ta, te anunțăm că o poți face de-acum încolo și de la distanță, aderând concomitent la serviciul de Internet Banking. Pentru mai multe detalii, te invităm să accesezi acest link.

Aderând la distanță, poți beneficia de funcționalitățile acestui serviciu în mod gratuit, timp de 3 luni din momentul conectării. Iar până la 31.05.2020, fie că ești client nou sau existent, poți profita de facilități suplimentare pentru tranzacțiile efectuate prin Business Internet Banking:

· deschiderea conturilor noi;

· efectuarea plăților în lei către terți, în interiorul băncii;

· efectuarea plăților în valută străină, între conturile proprii;

· solicitarea copiei mesajului SWIFT.

Pentru detalii, click pe acest link.

Mobiasbanca – OTP Group

Alături de tine și de afacerea ta!


// console.log('no ads situation')