(video) Accident grav în capitală, cu implicarea a trei autoturisme. Un șofer a murit, blocat între fiare

Accident grav în capitală, cu implicarea a trei autoturisme. Poliția și Departamentul IGSU au fost alertate în seara zilei de ieri, pe șoseaua Balcani din capitală, pentru a interveni la descarcerarea unei persoane în urma unui accident de circulație. Din cauza traumatismelor multiple, persoana ulterior a decedat la spital.

Foto: http://politiacapitalei.md/

Astfel, poliţiştii au stabilit că, în accident sunt implicate trei unități de transport, un automobil Dacia Logan ce aparține unei firme de taxi condus de un tânăr de 24 de ani, un camion MAN la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani și un camion VOLVO condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Accident / Sursa:http://politiacapitalei.md/

În urma impactul a avut de pătimit șoferul din automobilul Dacia Logan, fiind transportat de urgenţă la spital şi internat în secţia de reanimare. În dimineața zilei de 07 mai, tânărul în vârstă de 24 de ani a decedat la spital.

Potrivit IGSU bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost descarcerat de salvatori. La fața locului au lucrat două echipaje din cadrul IGSU, care au efectuat operațiunea de deblocare a persoanei, dar și de spălare a carosabilului de combustibil. Salvatorii din cadrul Detașamentului de salvatori și pompieri Râșcani, dar și cei din Detașamentul Regional Căutare Salvare nr.1 din municipiul Chișinău, nu au avut o misiune ușoară, întrucât bărbatul a suportat diverse traumatisme și a fost prins între fiarele încarcerate, în urma impactului.

Salvator / Sursa:IGSU
Salvator / Sursa:IGSU

Totodată sunt luate în calcul versiunile, privind viteza de deplasare, condiţiile climaterice, precum şi starea tehnică a autoturismului. În acest context fiind iniţiate expertize autotehnice şi medico-legale, pentru elucidarea ulterioară a circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul.

În acest context a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederele art. 264 CP RM „Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport”.


Pub