Descoperire macabră la Bălți. Cadavrul carbonizat al unui bărbat, găsit într-o construcție nefinisată a spitalului municipal

Descoperire macabră la Bălți. Corpul carbonizat al unui bărbat de 45 de ani a fost găsit într-o clădire nefinisată a spitalului municipal.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit poliției, apelul la 112 a fost înregistrat la data de 1 mai 2020 în jurul orei 17:10. Un necunoscut a informat oamenii legii precum ca în blocul construcției nefinalizate de pe teritoriul IMSP Spitalul municipal Bălți, se află un cadavru de gen masculin.

Imediat, la fața locului s-a deplasat grupa operativă în deplină componență și conducerea IP Bălți, inclusiv angajații IGSU, care au depistat în subsolul clădirii cu 9 etaje menționate, un cadavru carbonizat, în stare de putrefacție.

În rezultatul măsurilor întreprinse s-a stabilit identitatea acestuia. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, fără loc permanent de trai.

Totodată, s-a stabilit că acesta ducea un mod de viață antisocial, sistematic întrebuința băuturi alcoolice și își petrecea deseori timpul pe teritoriul bisericii din apropiere.

În cadrul examinării cadavrului, semne vizibile de moarte violente nu au fost stabilite, la fața locului fiind depistate mai multe mucuri de țigări, o candelă bisericească, precum și mai multe saltele, perne și haine.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat și expediat la Centrul de medicină legală din municipiul Bălți, pentru efectuarea expertizei medico-legale și stabilirii cauzei decesului acestuia.

Alte circumstanțe se stabilesc.


Pub