Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Desfășurarea lucrărilor de curățare a canalizării pluviale pe str. Albișoara

   1766

Primăria municipiului Chișinău informează că joi, 7 mai, a.c., au fost desfășurate lucrări de curățare a canalizării pluviale pe str. Albișoara,  tronsonul str. P. Rareș - str. A. Pușkin.

Echipa de muncitori de la Î.M. Regia „Exdrupo" împreună cu un agent economic din capitală, au evacuat din gurile de canalizare pluvială deșeuri și mai multe obiecte metalice de diverse dimensiuni. Serviciile municipale de profil execută periodic asemenea lucrări, în special în sectoarele problematice, unde se acumulează apă în urma ploilor puternice.

Primarul general, Ion Ceban, s-a deplasat la fața locului, pentru a se informa despre buna desfășurare a intervenției privind curățarea canalizării pluviale, dar și despre necesitățile de dotare a întreprinderii municipale cu utilaje mecanizate performante pentru astfel de lucrări.

De menționat că strada Albișoara este unul dintre obiectivele care urmează să intre în reparație în anul curent, după ce municipalitatea a beneficiat de 100 milioane lei din bugetul de stat. 

Sursele financiare menționate vor fi direcționate inclusiv pentru reabilitarea trotuarelor din str. Pușkin și str. Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, precum și pentru intervenții pe alte artere.