O angajată a stației de urgență din Căușeni a decedat de Covid-19. Era felceră cu experiență de peste 42 de ani

O felceră de la Substația de Asistență Medicală Urgentă Căușeni, s-a stins astăzi din cauza noului coronavirus. Aceasta a fost internată iniţial la IMSP SCBI Toma Ciorbă cu infecție cu Covid-19 confirmată, ulterior, a fost transferată pe data de 16 aprilie 2020, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă.

Foto: CNAMUP

IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) i-a adus un omagiu și exprimat condoleanțe familiei acesteia, într-un comunicat de presă.

„Pe 6 mai s-a stins din viață colega noastră Vera Godoroja, anul nașterii 16.04.1958, care a activat la Substația de Asistență Medicală Urgentă Căușeni în calitate de felcer. Doamna Vera a murit răpusă de noul tip de coronavirus, Covid-19. IMSP CNAMUP a pierdut o adevărată profesionistă, un exemplu de virtute și de onestitate, un model de conduită pentru multe generații de asistenți medicali de acum înainte. Regretata noastră colegă a activat ca felcer mai mult de 42 de ani. De nenumărate ori a luptat pentru salvarea vieții oamenilor și a făcut tot posibilul pentru a acorda pacienților primul ajutor medical calificat. Doamna Vera era o persoană plină de bunătate, sinceritate și omenie”.

Colaboratorii IMSP Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească au transmis condoleanțe familiei Godoroja.

Menționăm că Vera Godoroja este una dintre cele patru persoane care au decedat astăzi din cauza Covid-19.

Potrivit informațiilor oficiale, în Republica Moldova au fost confirmate 4.363 de cazuri de infecție Covid-19. În total 1.658 persoane au fost tratate şi 140 au decedat din cauza acestei boli.


Pub